Fälgförsegling

Fälgförsegling är en process där vår produkt appliceras på fälgarna för att skydda dem från skador och korrosion. Fälgförseglingen skapar en osynlig skyddsbarriär som hjälper till att förhindra att smuts, salt, bromsbelägg, och andra skadliga ämnen fastnar på fälgarna. 

Lyktrenovering

Lyktrenovering är en process där man återställer och reparerar de optiska komponenterna på en bil, såsom strålkastare, baklyktor, blinkers och dimljus, som med tiden kan bli repiga, gulnade eller på annat sätt skadade. 

Klädseltvätt

Att rengöra bilklädsel kan variera beroende på typ av material som används i klädseln. Men generellt sett kan man följa följande steg:

  1. Dammsugning
  2. Fläckborttagning
  3. Rengöringsmedel
  4. Sköljning
  5. Torkning

Repsanering

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Curabitur fermentum odio feugiat, porta ante maximus, convallis ligula.

Ozon-behandling / Luktsanering

Ozon-behandling, även kallad luktsanering, är en process som används för att eliminera dålig lukt från ett utrymme eller en yta genom att använda ozongas. Ozon är en gas som består av tre syreatomer och har egenskaper som gör den effektiv för att neutralisera lukt och ta bort bakterier, virus och andra föroreningar från luften.

Cabrioletimpregnering

En Cabrioletimpregnering är en process som används för att skydda tyget på en cabrioletbil från vatten, smuts och andra yttre element.

Läderbehandling

Läderbehandling på bilsätten innebär vanligtvis att man rengör och återfuktar lädret för att hålla det mjukt och smidigt samt skydda det från skador och slitage. Detta kan inkludera följande steg:

  1. Rengöring
  2. Återfuktning
  3. Skydd

Textilimpregnering

Textilimpregnering på bilar är en process där man applicerar en skyddsbeläggning på textilmaterialen, som säten och mattor, för att skydda dem från smuts, fläckar och fukt. Denna beläggning skapar en vattentät barriär som hindrar vätskor från att tränga igenom textilier och skada dem.

Glasbehandling

Glasbehandling på bilrutor är en process där man applicerar en skyddande beläggning på bilens rutor för att förbättra dess hållbarhet, motståndskraft mot smuts, väta och skador, samt öka sikten genom fönstren. Det finns flera typer av glasbehandlingar som kan användas, men de vanligaste är nanobaserade beläggningar som appliceras på glaset och sedan härdas.