BVS Diamond coat

BVS-kedjans senast lanserade lackskydd i form av en helt ny typ av keramisk semi-permanent coating förstärkt med Diamant i nanoformat. Jämfört med vår keramiska försegling Proline 3.0 som använts framgångsrikt ger Proline 4.0 Diamond Coat följande förbättrade egenskaper:

– Dubbelt så tjock ytbehandling vilket ger en synbar glansförbättring. En svart bil blir ”svartare”, en röd blir ”rödare” och en vit eller silverfärgad bil får en emaljliknande finish.

– Mer än 50% längre hållbarhet, upp 36mån/5000 mil. BVS Proline 4.0 Diamond Coat är därmed en prisvärd behandling som lönar sig i längden.

– Lättare att underhålla din bil och dessutom med produkter som du själv föredrar då Diamond Coat inte kan tvättas bort.

Rengöring av kaross:

 1. Avspolning
 2. Alkalisk avfettning (Få bort flugrester, rengöra dörrgångar och hjulhus .)
 3. Kallavfettning (Få bort tjära, diesel, olja samt all övrig smuts.)
 4. Flygrostborttagare (Frigöra lack från flygrostprickar.)
 5. Fälgsyra (Rengöra fälgar av samtliga smutsklasser.)
 6. Schampo (Schamponering för slutgiltig rengöring.)
 7. Torkning (Skonsam torkning för effektiv finish.)
 8. Motortvätt (Väljbar)

Polering:

 1. ¨ Samtliga lackerade ytor grundpoleras / rubbingpoleras med specialmaskiner och BVS
  poleringsprodukter i två till tre steg beroende på bilens lackskick.
 2. Steg 1: Små lackdefekter som ytliga tvättrepor, oxider, märken efter flugor och smuts i lackens porer avlägsnas genom rubbing-polering som ett första steg i denna process.
 3. Steg 2: Resterande lackdefekter och smårepor som kvarstår efter förstastegspoleringen poleras nu i en medium-nivå på ett omsorgsfullt sätt.
 4. Steg 3: I ett tredje steg fine-poleras bilen och får sin glänsande effekt.
 5. Vi rengör därefter bilens samtliga delar från kvarvarande poleringsmedel med IPA(isopranol).
 6. Avslutningsvis applicerar vi lackförsegling Proline 4.0 som behöver härda upp till 12h, då den är dubbelt så tjock som 3.0.

Ett ytterligare plus med Proline 4.0 Diamond coat:
Din bil kommer att vara försäkrad mot onödig värdeminskning kopplad till bilens skick om du följer våra tvättråd och underhållsintervaller. Även om vi inte kan påstå att din bil kommer att vara mer värd den dag du skall sälja den vågar vi att påstå att en välskött och snygg bil med dokumenterad proffesionell bilvård alltid är mer attraktiv än en bil som bara fått sporadisk tvätt i någon snabbtvätt då och då.