Integritetspolicy för www.bvsnorrkoping.se

 

På www.bvsnorrkoping.se tar vi din personliga integritet på största allvar. Nedan följer vår integritetspolicy, som förklarar hur vi samlar in, använder, skyddar och hanterar din personliga information.

Insamling av personlig information
Vi samlar in personlig information när du frivilligt lämnar den till oss genom att fylla i formulär eller på annat sätt kontaktar oss. Informationen kan inkludera ditt namn, din e-postadress, ditt telefonnummer och andra relevanta uppgifter som vi behöver för att kunna svara på dina frågor eller tillhandahålla den service du efterfrågar.

Användning av personlig information
Vi använder din personliga information för att kunna svara på dina frågor eller tillhandahålla den service du efterfrågar. Vi kan också använda informationen för att kontakta dig i framtiden med relevanta erbjudanden eller information om vår verksamhet, om du har godkänt detta.

Skydd av personlig information
Vi skyddar din personliga information genom att använda lämpliga tekniska och organisatoriska säkerhetsåtgärder för att förhindra obehörig åtkomst, förlust, missbruk eller ändring av din information. Vi begränsar också åtkomsten till din information till våra anställda och entreprenörer som behöver den för att utföra sina arbetsuppgifter.

Delning av personlig
information Vi delar inte din personliga information med tredje part, förutom när det krävs enligt lag eller när det är nödvändigt för att kunna tillhandahålla den service du efterfrågar.

Cookies och andra teknologier
Vi kan använda cookies eller andra teknologier för att samla in information om hur du använder vår webbplats. Denna information kan inkludera din IP-adress, din webbläsartyp, dina sidvisningar och andra statistiska uppgifter. Denna information används för att förbättra vår webbplats och anpassa den till dina behov.

Ändringar av integritetspolicyn
Vi kan uppdatera vår integritetspolicy från tid till annan. När vi gör det kommer vi att publicera den nya versionen här på vår webbplats. Vi rekommenderar att du regelbundet besöker vår webbplats för att hålla dig informerad om eventuella ändringar.

Kontakta oss Om du har några frågor eller funderingar kring vår integritetspolicy är du välkommen att kontakta oss på norrkoping@bvs.se. Vi gör vårt bästa för att svara på dina frågor så snabbt som möjligt.

Personuppgiftsansvarig för www.bvsnorrkoping.se är:

Sundels Bil AB
Linnégatan 29
60223 Norrköping 
011-105500

Personuppgiftsansvarig är ansvarig för att säkerställa att vår integritetspolicy följs och att dina personuppgifter hanteras på ett ansvarsfullt och lagligt sätt. Om du har frågor eller klagomål kring hur vi hanterar din personliga information, kan du kontakta personuppgiftsansvarig på ovanstående kontaktuppgifter.