Stenskottsfoliering / PPF

Vill du skydda din bil mot stenskott och repor som kan förstöra dess utseende och värde? Då är stenskottsfoliering det perfekta valet för dig!

Stenskottsfoliering är en transparent, skyddande film som appliceras på din bils kaross för att skydda den mot skador från stenar, grus och andra vägskräp. Den är tillverkad av en högkvalitativ, självläkande polyuretanfilm som är både flexibel och hållbar.

Med stenskottsfoliering kan du vara säker på att din bil ser bra ut och behåller sitt värde längre. Dessutom slipper du dyra reparationer och underhållskostnader som kan uppstå på grund av stenskott och repor.

Stenskottsfoliering är enkelt att applicera och kan anpassas till alla biltyper och modeller. Den är även enkel att underhålla och kan rengöras med vanligt tvättmedel och vatten.

Så om du vill skydda din bil mot stenskott och behålla dess utseende och värde, kontakta oss idag för att boka din stenskottsfoliering. Vi erbjuder högkvalitativt skydd till ett rimligt pris och vår erfarna personal garanterar att din bil får den bästa möjliga behandlingen.